MANİSA / KULA - Rafet Üçelli Ortaokulu

Şbt

Fen Laboratuvarı'nın duvar boyamaları yapıldı.

Şbt

Okulumuzun Fen Laboratuvarını yenileme çalışmaları devam ediyor.  Yenileme çalışmalarına öğretmenlerimiz de destek oluyor.

Şbt

Okulumuzda pilav hayrı yapıldı. Hayır sahibi ve Çanakkale Şehitlerimize hayır duaları okundu.

Şbt

Okulumuza gelen Gezici Çanakkale Müzesi, öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

2021-2022 Eğitim, öğretim yılı birinci dönemi sona erdi.

Okul kız futbol takımımız çalışmalarına devam ediyor.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı GPDP 2020-1 kapsamında desteklenen "Kula'da Spor Zamanı Projesi" kapsamında öğrencilerimizle birlikte Kula Peri Bacalarında doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdik. Sonrasında tarihi Kula Evleri turu gerçekleştirdik. Kula Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldık.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Suphi Hoca çiğ köfte ikramı yaptı.

Kas

Okulumuz öğrencisi Zümrüt Nur, öğretmenler günü sebebiyle düzenlenen resim yarışmasında ikinci oldu.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler Günü töreni gerçekleştirildi.

Kas

Öğrencilerimizle Gençlik Spor Merkezini ziyaret ettik.

Kas

Deneme sınavında birinci olan öğrencilerimize pizza ısmarladık.

Kas

Okulumuzda Atatürk'ün 83. ölüm yıldönümü sebebiyle tören gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim  Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. 29 Ekim 1923'te kurulan Cumhuriyet'in 98. Yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle okulumuzda pano çalışması yapıldı.Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır.