MANİSA / KULA - Rafet Üçelli Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerinin durumları ile ilgili bilgi almak isteyen velilerimiz okulumuzu ziyaret etti. Velilerimiz, Mehmet Ali Yavuz ile görüştükten sonra öğretmenlerimizle de görüştü.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen geri dönüşüm projesi sebebi ile Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ziyaret edildi. Belediye başkanıyla proje hakkında görüşen öğrencilerimiz Kula´nın geri dönüşüm konusunda yapabilecekleri ile ilgili görüşlerini belirtti. Hüseyin Tosun tarafından oldukça olumlu karşılanan proje ile ilgili çalışmalar yapılacağı belirtildi. Ayrıca öğrencilerimizin Hüseyin Tosun için hazırladığı hediyeler verildi.

Mrt

Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından öğrencilerimizde spor bilincini geliştirmek amacıyla organize edilen spor etkinliği gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın Kula´da düzenlediği etkinliğe tüm okul öğrencilerimiz katıldı. Kula Kent meydanında kurulan ve çeşitli spor branşlarını tanıtmak ve gençleri sporla tanıştırmak amaçlı düzenlenen etkinlik okulumuz öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlikte güreş, taekwon-do, boks, jimnastik, masa tenisi, badminton gibi spor branşları tanıtıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü´nün 104. yıldönümü sebebiyle okulumuzda tören düzenlendi. Düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimiz anısına şiirler okundu. Şehitlerimizin ruhuna Kuranı Kerim okundu. Oratoryo gösterisi düzenlendi. İşaret dili kullanılarak gösteri düzenlendi.

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ebru KAŞIKÇI, "İyilik yap iyilik bul" etkinliği kapsamında okulumuzun girişinde askıda kırtasiye uygulamasını başlattı. Okul Müdürü Mehmet Ali YAVUZ, "Bu günlük ihtiyaçsa götür geri getir, her zaman ihtiyaçsa al senin olsun." sloganıyla başlatılan bu iyilik yarışını çok anlamlı bulduğunu ve katkıda bulunanlara teşekkür ettiğini belirtti.